top of page
6E894BB4-5945-408D-8684-D267760DE0A4.jpeg

Welkom bij Francis-Ilse

Mijn hart is een herberg,

Kom maar hier,
Ik heb een plek,
daar kun je schuilen.
Ik heb een plek,
daar kun je huilen,
Ik heb een plek,
Daar kun je ZIJN
met alles wat er IS.

Ik heb een plek,
Zo groot als het Universum,
In het midden van mijn borst.
Ik heb een plek,
waar Liefde onvoorwaardelijk IS.

Er is ruimte genoeg op deze plek,
Een herberg,
voor jou, en jou, en jou…

Wees Welkom
In mijn Hart

©Francis-Ilse


Ik heet Francis-Ilse, geboren in 1966. Als rode draad in mijn persoonlijke en werkleven heeft de mens en zijn levensverhaal mij altijd geboeid. Dit heeft ertoe geleid dat ik me heb geschoold en ontwikkeld op het gebied van persoonlijke begeleiding en coaching. Nog steeds ben ik volop in beweging en ontwikkeling. Het leven zoals zich dat aandient is mijn grootste leerschool.


Vanaf 2004 ben ik werkzaam als energetisch (loopbaan)coach. De basis voor mijn begeleiding is gestoeld op een holistische en non-dualistische visie.

Mijn kernkwaliteit: Rust, daardoor heb ik de energie om mensen hun ware essentie te spiegelen.

Ik ben breed opgeleid in o.m.: NLP, familie opstellingen, transactionele analyse, Helende reis, mediumschap, lichaamswerk, energetisch werk, aardebezieling, werken met meditaties en visualisaties en heb mij gaandeweg gespecialiseerd in natuur- en wandelcoaching met veel aandacht voor verstilling en mindfull aanwezig zijn. 

Naast het werken in en met de natuur geef ik op verzoek ook individuele energetische behandelingen, en- of massages die in mijn praktijk plaatsvinden.

Mijn basisgedachte is dat jij al heel en compleet bent. Soms zijn er echter omstandigheden in je leven waardoor je merkt dat het leven niet loopt zoals je dat zou willen. 

Het vraagt dan allereerst acceptatie om te zijn met wat is en van daaruit de moed te hebben hulp te vragen. Ik beweeg graag een tijdje met jou mee.

Als je meer wilt weten over mij of een afspraak wilt maken bel dan gerust.


         WELKOM MOOI MENS


           

Home: Over

Recensies

Dit zeggen mijn klanten

Reviews natuurcoaching

De wijze van begeleiding van Francis-Ilse heeft ertoe geleid dat ik gaandeweg weer meer zicht en bewustwording heb gekregen op mijn sterke(re) en zwakke(re) punten door in te gaan op:
- Wie denk ik te zijn of wie ben ik echt
- Wat heb ik in mijn arbeidszame leven gedaan
- Hoe is het mij tot nu toe vergaan
- Waar liggen mijn mogelijkheden
- Welke zijn mijn ambities, en zo meer
In relatie met deze onderwerpen is mijn kracht helder gemaakt. Door aspecten als: ‘waar word ik blij van’’ en ‘’waar krijg ik energie van’’. Ik kijk dan ook met plezier en tevredenheid terug op dit traject. Waarin Francis-Ilse op een authenthieke manier ook delen van haarzelf liet zien waardoor ik het als een heel ongedwongen natuurlijk traject heb ervaren. En dit alles op prachtige plekken in de natuur.

Hans.

werkfit traject in opdracht UWV

Koestersessie.


Francis-Ilse heeft een unieke gave hoe zij je lijf aanvoelt en hierop intuïtief haar behandeling uitvoert. Na afloop voelde mijn lichaam zo diep ontspannen. Ook vage lichamelijke klachten heeft ze op kunnen lossen. Ik ging de behandeling in met minder energie vanwege herstel van een griep en voel me na een week nog steeds zo ontspannen en opgeladen. Het voelt echt als een nieuwe energie die door mijn heen stroomt.

Dankjewel lieve Francis voor deze prettige ervaring. Ik kom zeker bij je terug.

Evelien Vaags, particulier

Wakkere wandeling

Francis brengt me dichter bij de natuur en daardoor ook dichter bij mezelf en mijn ZelfLiefde

Ik voelde me meteen veilig en vertrouwd bij haar. Door samen te wandelen hebben we mooie gesprekken die me helpen oog te hebben voor de verschillende kanten van de dagelijks, maar ook grotere toestanden. Ze geeft me handvaten om beter bij mijn gevoel te komen waardoor ik minder in mijn hoofd zit. Door Francis heb ik meer vertrouwen dat het goed gaat komen en dat ik 'gewoon' mag zijn wie ik ben!

Jacqueline

Home: Recensies

H. Ten Broekestraat 6, 7161 GB Neede

0620247248

Bedankt voor de inzending!

Home: Contact opnemen
Illusie IMG_1429 niets.jpg

de weg naar jouw ware natuur

dat begint met ontwaken en vraagt moed en acceptatie NU een stap te zetten! bel 0620247248 of mail info@francis-ilse.nl voor een kennismaking in de natuur

Voor iedereen die:

- Wil groeien in Liefdevol bewustzijn
- Wil leven vanuit hart en ziel
- Keuzes en stappen wil maken
- Zijn of haar eigen leiderschap wil ervaren
- Wil leven en werken vanuit passie en plezier
- Waarden, talenten en drijfveren wil ontdekken
- Contact met zichzelf wil ervaren
- De stilte in zichzelf wil ontdekken
- Geïnspireerd wil worden………

Home: Welkom
Home: Berichtenoverzicht
bottom of page