profielfoto.jpg

Welkom bij Francis-Ilse

Kwetsbare kracht,

Mijn ongekende wortels Leerden mij schouwen voorbij het levensverhaal

In het omarmen van de stille duisternis,

doordrenkt met bittere tranen

verbond ik mij met de schoonheid en kracht van het Leven.

In elke kwetsbare ontmoeting laat ik
vanuit de waarheid van het hart
een zaadje ontkiemen,

In deze beweging ben en blijf ik
verbonden met al wat is…. LIEFDE

©Francis-Ilse 


Ik heet Francis-Ilse, geboren in 1966. Als rode draad in mijn persoonlijke en werkleven heeft de mens en zijn levensverhaal mij altijd geboeid. Dit heeft ertoe geleid dat ik me heb geschoold en ontwikkeld op het gebied van persoonlijke begeleiding en coaching. Nog steeds ben ik volop in beweging en ontwikkeling. Het leven zoals zich dat aandient is mijn grootste leerschool.


Vanaf 2004 ben ik werkzaam als energetisch (loopbaan)coach. De basis voor mijn begeleiding is gestoeld op een holistische en non-dualistische visie.

Ik ben breed opgeleid in o.m.: NLP, familie opstellingen, transactionele analyse, Helende reis, mediumschap, lichaamswerk, energetisch werk, aardebezieling, werken met meditaties en visualisaties en heb mij gaandeweg gespecialiseerd in natuur- en wandelcoaching met veel aandacht voor verstilling en mindfull aanwezig zijn. 

Naast het werken in en met de natuur geef ik op verzoek ook individuele energetische behandelingen, en- of massages die in mijn praktijk plaatsvinden.

Mijn basisgedachte is dat jij al heel en compleet bent. Soms zijn er echter omstandigheden in je leven waardoor je merkt dat het leven niet loopt zoals je dat zou willen. 

Het vraagt dan allereerst acceptatie om te zijn met wat is en van daaruit de moed te hebben hulp te vragen. Ik beweeg graag een tijdje met jou mee.

Als je meer wilt weten over mij of een afspraak wilt maken bel dan gerust.


         WELKOM MOOI MENS


           

 

Recensies

Dit zeggen mijn klanten

Reviews natuurcoaching

De wijze van begeleiding van Francis-Ilse heeft ertoe geleid dat ik gaandeweg weer meer zicht en bewustwording heb gekregen op mijn sterke(re) en zwakke(re) punten door in te gaan op:
- Wie denk ik te zijn of wie ben ik echt
- Wat heb ik in mijn arbeidszame leven gedaan
- Hoe is het mij tot nu toe vergaan
- Waar liggen mijn mogelijkheden
- Welke zijn mijn ambities, en zo meer
In relatie met deze onderwerpen is mijn kracht helder gemaakt. Door aspecten als: ‘waar word ik blij van’’ en ‘’waar krijg ik energie van’’. Ik kijk dan ook met plezier en tevredenheid terug op dit traject. Waarin Francis-Ilse op een authenthieke manier ook delen van haarzelf liet zien waardoor ik het als een heel ongedwongen natuurlijk traject heb ervaren. En dit alles op prachtige plekken in de natuur.

Hans.

werkfit traject in opdracht UWV

Al in het het eerste gesprek wist Francis-Ilse me te raken, waar andere coaches dat niet konden.
Francis was voor mij absoluut de juiste persoon voor dit loopbaan traject. Ik was nog overgevoelig voor prikkels en daar kon zij als coach goed mee uit de voeten. Vooral de opbouw vanuit stilte in de natuur gaven me rust en ruimte. Ze haalde me steeds uit het hoofd naar waar het werkelijk om ging. Dit heeft mij veel zelfinzicht opgeleverd. Ik kreeg ruimte om te rouwen en zo kon ik het verlies van gezondheid een plek geven en accepteren. En enkele gebeurtenissen uit het verleden in perspectief plaatsen zodat ik daar vanuit het NU weer mee kan dealen.
Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en mijn lichaam en daar heeft Francis zeker een bijdrage aan geleverd.


Irene.

Werkfit traject UWV

Ik heb Francis-Ilse leren kennen als een hartelijke vrouw. Ze coacht vanuit haar hart op haar eigen wijze, zonder te oordelen, wat ik als erg prettig heb ervaren. Belangrijk voor mij persoonlijk was te beseffen dat ik anderen niet kan veranderen, hoe graag ik dat ook wilde. Ik heb geleerd te geloven in mijzelf en mijn eigen kracht, waarbij het niet gaat om goed of fout. Met hulp van Francis-Ilse heb ik mijn eigen sterke ‘IK’ weer hervonden waar ik haar enorm dankbaar voor ben!

C. R.
particulier wakkere wandeling

 

Haaksbergerweg 23, 7311 KR Buurse

0620247248

Bedankt voor de inzending!

 
Illusie IMG_1429 niets.jpg

de weg naar jouw ware natuur

dat begint met ontwaken en vraagt moed en acceptatie NU een stap te zetten! bel 0620247248 of mail info@francis-ilse.nl voor een kennismaking in de natuur

Voor iedereen die:

- Wil groeien in Liefdevol bewustzijn
- Wil leven vanuit hart en ziel
- Keuzes en stappen wil maken
- Zijn of haar eigen leiderschap wil ervaren
- Wil leven en werken vanuit passie en plezier
- Waarden, talenten en drijfveren wil ontdekken
- Contact met zichzelf wil ervaren
- De stilte in zichzelf wil ontdekken
- Geïnspireerd wil worden………