Wie is Francis-Ilse

Ik ben vanaf 2004 werkzaam als energetisch (loopbaan)coach. En werk vanuit een holistische en non-dualistische visie.

Naast individuele  energetische behandelingen die in mijn praktijk plaatsvinden heb ik mij gespecialiseerd in natuur- en wandelcoaching met veel aandacht voor verstilling en mindfull aanwezig zijn. 


De natuur is één en al schoonheid en kracht. Ik zie de natuur als metafoor voor wie wij zelf zijn. Soms stormachtig en dan weer verstild, maar altijd in beweging. In verbinding met de natuur kun je een glimp opvangen van je prachtige zelf. 

Mijn passie is de liefde voor de mens, de natuur en schrijven. Daar is mijn begeleiding ook op gericht. Aandacht voor jou, jouw ware natuur en de scheppende kracht in jou.

          WELKOM

 

Haaksbergerweg 23, 7311 KR Buurse

0620247248

 

Recensies

Dit zeggen mijn klanten

Reviews natuurcoaching

De wijze van begeleiding van Francis-Ilse heeft ertoe geleid dat ik gaandeweg weer meer zicht en bewustwording heb gekregen op mijn sterke(re) en zwakke(re) punten door in te gaan op:
- Wie denk ik te zijn of wie ben ik echt
- Wat heb ik in mijn arbeidszame leven gedaan
- Hoe is het mij tot nu toe vergaan
- Waar liggen mijn mogelijkheden
- Welke zijn mijn ambities, en zo meer
In relatie met deze onderwerpen is mijn kracht helder gemaakt. Door aspecten als: ‘waar word ik blij van’’ en ‘’waar krijg ik energie van’’. Ik kijk dan ook met plezier en tevredenheid terug op dit traject. Waarin Francis-Ilse op een authenthieke manier ook delen van haarzelf liet zien waardoor ik het als een heel ongedwongen natuurlijk traject heb ervaren. En dit alles op prachtige plekken in de natuur.

Hans.

Al in het het eerste gesprek wist Francis-Ilse me te raken, waar andere coaches dat niet konden.
Francis was voor mij absoluut de juiste persoon voor dit loopbaan traject. Ik was nog overgevoelig voor prikkels en daar kon zij als coach goed mee uit de voeten. Vooral de opbouw vanuit stilte in de natuur gaven me rust en ruimte. Ze haalde me steeds uit het hoofd naar waar het werkelijk om ging. Dit heeft mij veel zelfinzicht opgeleverd. Ik kreeg ruimte om te rouwen en zo kon ik het verlies van gezondheid een plek geven en accepteren. En enkele gebeurtenissen uit het verleden in perspectief plaatsen zodat ik daar vanuit het NU weer mee kan dealen.
Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en mijn lichaam en daar heeft Francis zeker een bijdrage aan geleverd.

Irene.

Ik heb Francis-Ilse leren kennen als een hartelijke vrouw. Ze coacht vanuit haar hart op haar eigen wijze, zonder te oordelen, wat ik als erg prettig heb ervaren. Belangrijk voor mij persoonlijk was te beseffen dat ik anderen niet kan veranderen, hoe graag ik dat ook wilde. Ik heb geleerd te geloven in mijzelf en mijn eigen kracht, waarbij het niet gaat om goed of fout. Met hulp van Francis-Ilse heb ik mijn eigen sterke ‘IK’ weer hervonden waar ik haar enorm dankbaar voor ben!
C. R.

 
Illusie IMG_1429 niets.jpg

de weg naar jouw ware natuur

dat begint met ontwaken en vraagt moed en acceptatie NU een stap te zetten! bel 0620247248 of mail info@francis-ilse.nl voor een kennismaking in de natuur

Voor iedereen die:

- Wil groeien in Liefdevol bewustzijn
- Wil leven vanuit hart en ziel
- Keuzes en stappen wil maken
- Zijn of haar eigen leiderschap wil ervaren
- Wil leven en werken vanuit passie en plezier
- Waarden, talenten en drijfveren wil ontdekken
- Contact met zichzelf wil ervaren
- De stilte in zichzelf wil ontdekken
- Geïnspireerd wil worden………

 
 

0620247248

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 door francis-ilse.nl. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now