top of page
Zoeken
  • info860472

Een verenigde hartslag

Als we er nou eens van uitgaan dat we allemaal heel en compleet zijn. We allemaal de perfecte rol spelen in het grote toneelstuk. We de gedachte laten gaan dat die rol dient te veranderen. We de gedachte kunnen laten gaan dat er een jij en een ik bestaat. De gedachte laten gaan dat er gewerkt moet worden aan wereldvrede. De gedachte laten gaan dat het nog lang niet zover is met de wereld.

De gedachte laten gaan om iets te moeten betekenen. De gedachte laten gaan niet goed genoeg te zijn. De gedachte laten gaan erkenning te willen krijgen in de buitenwereld. De gedachte laten gaan dat zo binnen zo buiten de waarheid is.

Het toneelstuk laten voor wat het is en je alleen maar focussen op je hartslag. In de stilte jouw hart voelen kloppen. Elk moment NU.

Dit kloppend hart draagt een frequentie, een resonantie.

Open je hart, verenig je met je hart, zonder gedachtes over hoe het zou moeten voelen. Richt je aandacht Alleen maar op de heartbeat. De zuivere heartbeat waarin heelheid besloten ligt.

De heartbeat uit de bron. Het Universum waarin alle rijken vertegenwoordigd zijn. Deze gezamenlijke heartbeat zal aanzwellen en de aarde verder helen.

Verenig jullie harten. Er is slechts één beat!

I AM

YOU ARE

WE ARE ONE♥

@ Francis-Ilse#leven #beslissing #nieuweaarde #oneloveonetribe

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page